Maison&Objet2022

2020 óta idén március 24-28. között került megrendezésre ismét a Maison&Objet dizájn kiállítás Párizsban, melynek jelmondata „New Luxury”, azaz az új luxus! Kolléganőnk, vezető tervezőnk, Urmai Luca is képviselte cégünket, hogy elhozhassuk nektek a legújabb trendeket Franciaországból!

Lucát kérdeztük:

Hogy tetszett a kiállítás, mi volt a benyomásod? Meg tudtál nézni mindent egy nap alatt?

Ezen a kiállításon először jártam (Eddig csak a milánói Salone del Mobile volt kihagyhatatlan esemény számomra, de nagyon pozitív csalódás ért.

A különböző kategóriánként felosztott pavilonokban rengeteg izgalmas gyártóval találkozhattam és sok inspirációval tértem haza.

Amennyiben érdekel a lakberendezés, bútorok és a művészet világa én 2 napot mindenképpen tanácsolnék a kiállításra.

Én két teljes napot töltöttem ott és a harmadik napon is végül oda ’’tévedtem’’ a városnézés helyett. Úgy éreztem, hogy még biztosan találok olyan kincseket, amik esetleg az első két nap forgatagában elkerülte a figyelmemet. Így is volt 😊

Még közelebb a természethez!

Milyen trendekkel, újdonságokkal találkoztál?

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy egyre többen nyúlnak vissza a természetes anyagok, rusztikus formák irányába.

Személy szerint én ennek nagyon örülök, mert mindig az egyik személyes kedvencem volt. Ami még izgalmasabbá tud tenni egy enteriőrt, ha ezeket a puritán darabokat elegáns vagy más esetben ipari stílusú bútorokkal keverjük.

Azt sem hagyhatom szó nélkül, hogy mára a kiegészítőknek is egyre nagyobb szerepe van egy enteriőrben és ezt a mostani kiállítás is tükrözte. Nagyon izgalmas tárgyakat láthattam legyen szó akár egy ’’egyszerű’’ kaspóról vagy a személyes kedvenceimről a könyvekről, amik szintén egy nappali ékei tudnak lenni.

 

Izgalmas kiegésztők

KÖNYV, mint dekorációs elem

Inspiráló fények

Bohém életérzés

Természetes anyagok

Melyik volt a kedvenc darabod?

Nehéz kérdés, nem is tudok válaszolni rá. Ebben a blogban bemutatott termékek mindegyike megfogott valamiért. Az is nehéz feladat volt számomra, hogy kiválasszam, itt miket mutassunk meg, hiszen annyi izgalmas dolgot láthattam.

Luca kedvenc darabjai

Életképek

Jártál már korábban Párizsban?

Párizsban még nem jártam, de biztosan vissza fogok még térni. A mostani utazásom célja természetesen a kiállítás volt, ezért csak egy apró szeletét láttam a városnak, amikor esténként pihenés helyett inkább a városban való kóborlást választottam.

Egy biztos, egy apró szelet nem elég ebből a városból.

Like this post?

Contact us

    Name *
    Phone *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Skip to content