A 10 éves Az Év Irodája versenyen a független szakértőkből álló zsűri 175 pályázat közül választotta ki a legjobbakat 12 kategóriában. Az Év Nagyvállalati Irodája címet 2019-ben a TransferWise kapta, amelyre, mint irodai bútor szolgáltató, nagyon büszkék vagyunk a Basic Collection-nél!

Kenyeres Adriennt, a TransferWise Office Manager-ét kérdeztük a díjnyertes iroda kialakításáról!

Mi jelentette a kihívást a Transferwise iroda megtervezésénél, mi volt a koncepció?

Cégünk egy dinamikusan fejlődő startup, amely forradalmasítja a pénzügyi világot. A belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületünket és innovatív szellemünket. A munkahelyi kultúránk, módszereink és folyamataink inspiráló kihívást jelentettek a kialakítása folyamán. A nemzetközi légkör megteremtése érdekében a munkahelyet földrészekre osztottuk, ahol a munkavállalók mellett, az idelátogatók is élvezhetik az utazást, a különféle funkciókkal ellátott terek között. A kihívást leginkább az jelentette, hogy egy olyan motiváló erővel bíró irodát hozzunk létre, amely a mai kompetitív munkaerőpiacon egyedi, mindamellett hordozza a céges "személyiségi jegyeinket" , ugyanakkor inspirálóan hat a munkavállalóinkra.

Milyen megoldás követte a kihívást, a tervezők és a Basic Collection milyen megoldást kínáltak?

Úgy gondolom, hogy a belsőépitészeti tervezők - Knerczer Bea és Fürnstáhl Anett - DVM Group -alapos kutatómunkájának és szakértelmének köszönhetően sikerült egy olyan testreszabott, egyedi design koncepciót alkotni, amelyhez a Basic Collection gyönyörű bútorai tökéletesen passzoltak. A rekreációs terek kialakításánál például külön szempont volt, hogy nem a már megszokott formális irodabútorokat szerettük volna viszontlátni a térben, hanem ergonomikus, de ugyanakkor kényelmes design bútorokat.

Milyen lett a végeredmény az iroda használóinak szemével?

Dolgozóink és a nálunk megfordult személyek visszajelzései alapján úgy érzem, célunkat elértük. A visszajelzések alapján mindenki számára az egyedi bútorok és kiegészítők azok, amelyek legelőször megfogják az hozzánk látogatók szemét. Emellet pedig sikerült egy olyan irodateret létrehoznunk, amely követi a munkaerő-piaci változásokat és inspirálóan hat, valamint támogatja munkavállalóink jólétét a mindennapokban.

Megoldást keresel új irodád berendezésére vagy átalakítanád a régit?  Nézd meg további iroda referenciáinkatÍrj nekünk, hogy tiéd legyen a következő díjnyertes iroda Magyarországon!

Like this post?

Contact us

    Name *
    Phone *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Skip to content