A Plage 18 Beach Club & Restaurant 2018 nyarán nyitott meg Tihanyban és hamar a Balaton part talán legszebb és legelegánsabb strandjaként került a köztudatba.

Hamisítatlan plage hangulatot áraszt hívogató homokos partjával, napágyaival, hófehér napernyőivel, ahonnan zavartalan kilátás nyílik a Balaton kék vízére. A Plage 18 egy olyan hely, ahol a dolce vita életérzés egy minden ízében exkluzív és intim környezetben ölt testet.
Ideális körülményeket találnak itt azok, akik szeretnék elkerülni a balatoni szabad strandok zajos, nyüzsgő tömegét és napozás közben szívesen kortyolgatnák privát napágyaikon a bárból rendelt pezsgőt és koktélokat.
A design és a Basic Collection bútorai főszerepet vállaltak a hedonista hangulat kialakításában: a tájhoz, a környezethez és a funkciókhoz illeszkedő napernyőket, napágyakat választottunk a tökéletes pihenéshez, az étterem és bár számára pedig könnyed fehér székeket, stílusos szürke karosszékeket, párnázott foteles nagy karosszékeket, árnyas nagy napernyőket szállítottunk.
Skip to content